top of page

Om oss

Teamet på Stavanger Seilmaker er spesialister på sitt fagfelt og godt kjent med nordiske behov. I arbeidet med ditt nye produkt er vi tro mot de tradisjonelle metodene som fungerer, og supplerer med moderne løsninger der det trengs. Målet vårt er å komme frem til gode resultater sammen med deg!

Vi spesialiserer oss på seil og kalesjer, men gjør mye innenfor maritim søm.

Våre mål

For fellesskapet - Prosjekt Mer Båt

Vårt mål er at folk skal bruke båten sin mer. Prosjekt Mer Båt handler om å bli en viktig ressurs for lokalmiljøet både for de som har båt, og de som er helt nye og ønsker å lære om båt.

Vi ønsker å få med så mange som mulig langs vår fantastiske kyst.

Hos oss er alle velkomne. Vi er her for de som trenger hjelp, råd eller bare ønsker å slå av en prat.

Vi mener det er viktig å bryte ut av hverdagen og utforske nye steder. Nye opplevelser stimulerer hjernen og gjør livet mye morsommere!

Båt er MESTRING EVENTYR FRIHET KUNNSKAP

For de som jobber hos oss

Seilmaker-faget er et av få verne-verdige håndverksfag i Norge. Vi er stolte over å videreføre de 1000 år lange tradisjonene til seilmakerne i Norden. 

Vi ønsker å lage gode produkter med lang levetid laget av miljøvennlige materialer. Vårt øye til design og kjennskap til gode løsninger har vi opparbeidet oss gjennom lang erfaring. Målet er at erfaring, kunnskap og ideer blir delt mellom hverandre for å skape et sterkt team og en kjekk arbeidshverdag.

Stavanger Seilmaker jobber for å videreutvikle ferdigheter og produksjon. Vi drar årlig på internasjonale messer for å lære av og snakke med ledene firma i bransjen. Det gir verdifull kunnskap vi tar med oss videre.

Vil du jobbe med oss?

Send oss en søknad på mail. info@stavangerseilmaker.no

Forest Trees
IMG_1450_edited.png

Les omtalen vår

i Stavanger Aftenblad

             info@stavangerseilmaker.no

             +47 92 24 50 90

             Hundvågveien 27 - Stavanger - Norge

bottom of page